منوی دسته بندی

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

عادت هایی که چهره‌تان را زشت می‌کند

همایون مژدهی آذر متخصص پوست، مو و زیبایی به ذکر موارد کلیدی در خصوص ترک عادت‌های بد و زیباتر شدن چهره پرداخته است که در زیر می‌خوانید:

۱- دست به صورت‌تان نزنید
شما هر روز از دست‌های‌تان استفاده می‌کنید و به انواع و اقسام اجسام دست می‌زنید. هر وقت به دلیلی می‌خواهید به صورت‌تان دست بزنید، مطمئن باشید، دست‌های‌تان تمیز باشد. دست‌های آلوده ممکن است موجب جوش درآوردن روی صورت شود و اگر هم به دلیل دیگری صورت‌تان جوش زده باشد، جوش‌ها را عفونی می‌کند.

۲- لب‌هایتان را با آب دهان تر نکنید
تر کردن مکرر لب‌ها، موجب خشکی لب می‌شود. اگر لب‌هایتان خشک و ترک خورده است، با یک روغن آنها را چرب کنید. بدین ترتیب ناخودآگاه روی لب‌های‌تان زبان نخواهید زد یا اینکه شب‌ها قبل از خواب یک لایه وازلین به لب‌هایتان بمالید، وازلین، درمان بسیار موثری برای لب‌های خشک و ترک خورده است.

روش دیگر داشتن لب‌های نرم، لایه برداری است. بدین ترتیب که به مدت یک هفته، کمی شکر دایره وار به لب‌هایتان بمالید و اجازه دهید حدود ۲ دقیقه شکر روی لب‌هایتان بماند، سپس آنها را بشویید، اگر این کار را شب‌ها قبل از خواب انجام دهید و بلافاصله وازلین بمالید، موثرتر است.

۳- چشم‌هایتان را نمالید
پوست اطراف چشم بسیار ظریف و نازک است، مالیدن چشم‌ها موجب تورم اطراف و همچنین سرخی چشم می‌شود، گریه کردن‌هاى مکرر و تورم ناشی از آن به مرور زمان پلک‌هاى شما را شل و افتاده خواهد کرد و مسن‌تر از سنتان بنظر خواهید آمد. هر زمان مجبور بودید به چشم‌تان دست بزنید، با نوک انگشتانتان و دستمالی تمیز این کار را انجام دهید.

۴- دست به جوش‌هایتان نزنید
جوش‌ها، منافذ بسته شده پر از باکتری هستند، بنابراین تماس با آنها به پوست‌تان صدمه می‌زند و ممکن است جایشان روی صورت باقی بماند. برخی از داروهای تجویزی می‌توانند جوش‌ها را درمان کنند اما اگر نمی‌خواهید از دارو استفاده کنید، یک روز در میان، مقدار کمی روغن درخت چای روی جوش‌ها بمالیدف این کار تا حد بسیار زیادی از تورم می‌کاهد و در نتیجه جوش‌ها کوچکتر شده و کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند.

۵- از بندهای پارچه‌ای استفاده کنید
برای بستن موهایتان از بندهای پارچه‌ای استفاده کنید یا کش‌های مورد استفاده‌تان، روکش‌های پارچه‌ای داشته باشند زیرا بندهای کشی موجب موخوره می‌شوند.

۶- از وسایل آرایشی داغ استفاده نکنید
استفاده از وسایل آرایشی داغ مانند سشوار، بابلیس و اتوی موجب خشک شدن مو و دو شاخه شدن نوک مو می‌شود اگر لازم است که موهایتان را خشک کنید، از حرارت متوسط سشوار استفاده کرده و آن را در فاصله‌ای ۲۵ تا ۳۰۰ سانتی متری مو نگهدارید. یا هنگام استفاده از بابلیس، از سرم محافظ حرارت استفاده کنید، این سرم‌ها نه تنها از پوست سرتان محافظت می‌کنند، بلکه موجب درخشندگی موها نیز می‌شوند.

۷- هر روز موهایتان را نشویید
این کار آسان‌ترین راه برای خشک و وز کردن موهاست. شستن دائمی موها، موجب از دست رفتن چربی‌های طبیعی سر می‌شود. افرادی که موهای بلند دارند، بهتر است کمتر موهایشان را بشویند اما اگر موهایشان تا روی شانه‌ها بود، شستن یک روز در میان آنها کافی است.

۸- جویدن ناخن‌ها
اگر عادت به جویدن ناخن‌هایتان دارید، برای ترک این عادت مضر، حداقل روزی یکبار روی ناخن‌هایتان اندکی روغن بدمزه بمالید تا آرام آرام عادت بد جویدن ناخن از سرتان بیفتد یا می‌توانید بین دندان‌ها و نوک انگشتانتان مانعی بگذارید مثلاً دستکش به دست کنید و یا با استفاده از باندهای چسبی، نوک انگشتانتان را بپوشانید. این روش در ترک این عادت بسیار مؤثر است.

روش دیگر ترک جویدن ناخن، جویدن آدامس بدون شکر است. این کار باعث می‌شود که حواستان از ناخن جویدن منحرف شود. روش دیگر جلوگیری از ناخن جویدن، زیبا نگهداشتن آنهاست. اگر ناخن‌هایتان را به زیبایی مانیکور کنید، مراقب هستید تا به آنها صدمه نزنید. هنگام لاک زدن از رنگ‌های قرمز و یا صورتی پررنگ استفاده کنید تا جویدن ناخن‌هایتان را بسیار برجسته کند. با دیدن این خرابی‌ها، یاد می‌گیرید که دیگر ناخن‌هایتان را نجوید.

۹- به سلامت ناخن‌هایتان توجه کنید
ناخن‌های سالم، شکننده نیستند و ظاهری زیبا دارند. برای سلامت ناخن‌ها، رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی، ویتامین و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم و اسیدهای چرب در نظر بگیرید. مصرف تخم مرغ، ماهی‌های چرب، میوه، سبزیجات سبز برگ‌دار و آجیل گزینه‌های خوبی هستند. همچنین با استفاده از کرم‌های مخصوص ناخن، آنها را مرطوب نگهدارید. این کار جلوی شکنندگی آنها را می‌گیرد.

۱۰- ناخن هایتان را کوتاه نگهدارید
کوتاه و یا در حد متوسط نگهداشتن ناخن‌ها، جلوی شکستن و ضعیف شدن آنها را می‌گیرد، ناخن‌های بسیار بلند در معرض صدمات بسیاری هستند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
این مطلب چقدر مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *